Spelautomater med tema film

Spelautomater kan gärna dra nytt av andra medier för att få mer uppmärksamhet och locka in fler spelare. Många gillar att välja spelautomat efter sina intressen och det är inte så många som är intresserad av frukter eller enkla symboler som en standardspelautomat har. Då är det roligare att välja en spelautomat som är baserad på din favoritfilm eller inom en genre du gillar. Är du ute efter en lite mer spännande spelautomat kan vi tipsa om de här: 

Scarface

Den klassiska maffiafilmen där Tony Montana hamnar i ett knarkkrig och kämpar mot girighet och för överlevnad. Spelautomaten har snygga symboler och bilder från filmen, den är välgjord och en av de populäraste spelautomaterna som baserats på en film. Den har också en fin funktion där du kan stanna hjulen istället för att vänta in dem. Det ger dig lite mer kontroll över spelet och ökar chansen att du kan pricka in rätt symboler och aktivera en av bonusrundorna.

Jumaji

Filmen som kom ut på 90-talet trollbinder ännu, inte minst när den äntligen fick en uppföljare häromåret. Spelautomaten tar sin inspiration från originalfilmen från 1995 med exotiska djur och djungeltema. Det finns slumpmässiga triggers som kan utlösas närsomhelst varav en är att noshörningar springer över spelbrädet och ger dig massor med wild-symboler. Eller apor som rör runt i grytan och byter plats på symbolerna tills du har fått minst en vinnande kombination. Alla triggers är positiva för dig!

Titanic

Filmen tog världen med storm och nu försöker spelautomaten göra detsamma. Här kan du få en liten eller stor jackpott beroende på vilken klass du spelar i. Klasserna liknas med klassystemet som fanns på båten: i 3:e klass är satsningarna och vinsterna lägre medan 1:a klass ger dig chansen att vinna maxijackpotten. Symbolerna är tagen från filmen och du kan lyssna på de fantastiska ljudspåren som också är lånad därifrån.